Select Page

Cursus aanbod

Registreer vandaag

Pakket A - 20 lessen + TTT + examen

€1370,-

Pakket B - 30 lessen + TTT + examen

€1860,- 

Pakket C - 35 lessen + TTT + examen

€2080,-

Pakket D - 40 lessen + TTT + examen

€2300,-

Intake-les pakket 90 min.

€45,-  

10 lessen pakket

€500,- 

Pakket aanvulling - 5 lessen

€250,- 

Herexamen pakket 6 lessen + examen

€520,- 

Losse les: €52,-
Proefles: €30,-
(Her)examen €250,-
Tussentijdse toets:  €200,-
itheorie €49,-

Wil je graag een lespakket?

Dan plannen we eerst een intake-les van 90 minuten in.

Tijdens deze intake-les kun je kennis maken met het autorijden en word er een inschatting gemaakt welk pakket het beste bij je past. Op basis van dit advies kunnen we een stappenplan maken hoe we jou rijopleiding gaan indelen. Voor vragen hierover of voor het plannen van een eerste afspraak kun je het contactformulier op deze website invullen.

Faalangst rijles en faalangst rijexamen

Bij rijopleiding Linda kun je ook speciale faalangst rijles volgen. Dit biedt jongeren en volwassenen met faalangst de mogelijkheid om met extra aandacht, geduld en tijd rijlessen te volgen.

Je kunt dan ook een speciaal faalangst rijexamen aanvragen, zodat je ook een speciale examinator krijgt die je gerust stelt je meer tijd geeft tijdens je examen.

Rijangst overwinnen bij auto rijden

Rij(les) angst komt vaker voor bij jongeren en volwassen.  Rijopleiding Linda heeft hier ervaring mee en biedt gestructureerde les in jouw tempo.

Samen kijken we wat jij aan kunt en daar passen we jouw lessen samen op aan, met als doel de angst te overwinnen en je rijbewijs te behalen.
Ook bestuurders die al in het bezit zijn van een rijbewijs maar door rijangst niet of nauwelijks meer autorijden zijn welkom bij rijopleiding Linda. Deze angst kan bijvoorbeeld komen door stress, paniekstoornis, snelweg angst of na een beladen gebeurtenis, faalangst of andere oorzaken. Samen kijken we naar de oorzaak van je angst, waar komt deze vandaan en wat is er nodig deze angst te overwinnen.

Opfrislessen

Soms komt het voor dat een bestuurder in bezit van een rijbewijs toch een paar opfrislessen wil nemen. Bijvoorbeeld omdat zij al een aantal jaar niet in bezit zijn geweest van een auto of ooit een schakelrijbewijs hebben gehaald maar alleen automaat hebben gereden.

De opfrislessen worden special op jou afgestemd door zelf te bepalen welke onderdelen je het meest wilt oefenen, bijvoorbeeld (file)parkeren, snelweg rijden, in druk verkeer rijden, complexe kruispunten of (turbo)rotondes.

Gezondheidsverklaring

Bent u gezond genoeg om een rijbewijs te halen of uw rijbewijs te verlengen? Dit beoordeelt het CBR met de Gezondheidsverklaring.

Deze vult u zelf in op de website van het CBR. Klik op deze link om de verklaring te kunnen invullen.

Vanaf 16,5 jaar lessen, met 17 op examen!

Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Je theorie-examen kun je al met 16 jaar behalen. Vanaf de dag dat jij 17 bent geworden kan je rijexamen doen.

Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag de weg op onder begeleiding van door jou gekozen coach(es). Je hebt dan ook direct jouw rijbewijs AM (bromfiets) erbij, daar mag je wel mee de weg op zonder coaches.

ASS/AD(H)D

Bij mensen met cognitieve problemen verloopt de informatieverwerking via andere wegen in de hersenen. Iemand met ASS kan prima deelnemen aan het verkeer. De lessen worden aangepast aan de andere manier van denken en waarnemen.

Linda heeft aanvullende scholing gevolgd om ook leerlingen met ADHD/autisme tijdens de rijles zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Daarnaast heeft zij ook ervaring met ASS/AD(H)D vanuit haar directe omgeving.

Door de lessen gestructureerd te houden, de hoeveelheid (nieuwe) informatie gedoseerd te geven, veel te herhalen en vooral aan te passen op de manier hoe jij het beste leert, kunnen wij jou samen klaarstomen voor het praktijkexamen.

Rijtest:

Vaak moet iemand met ASS een JA in vullen op de Eigen Verklaring (EV) en soms ook voor medicijngebruik. Hieruit volgt dan vrijwel altijd ook een rijtest. Bij een rijtest wordt gekeken of je geschikt bent om te rijden.

Je krijgt een oproep van het CBR om een rijtest te doen bij een DPR (Deskundige Praktische Rijgeschiktheid) van het CBR. Bij een rijtest wordt gekeken of je geschikt bent om te rijden. Hierbij wordt o.a. gelet op de verdeling van de aandacht. Dat houdt in dat jij je bezig kunt houden met de bediening van het voertuig en ondertussen ook om je heen kunt kijken naar het verkeer en de verkeerssituatie. Hoewel er iemand van het CBR meerijdt kun je niet slagen of zakken. Een rijtest is namelijk geen examen. Wel is aan het einde van de rit een uitslag. Je mag verder gaan voor het rijbewijs of je mag nog een keer terugkomen na een aantal lessen te hebben gevolgd. De DPR geeft jou dan adviezen mee waar je samen met je instructeur aan kunt werken. De rijtest duurt maximaal een uur.

Theorie

Je kunt bij rijopleiding Linda leermiddelen bestellen voor het leren van je theorie. De meeste leerlingen kiezen voor het Vekabest leerboek of online High-speed CBR-theorie Auto en theorieboek, maar er is mogelijkheid om samen te kijken of er leermiddelen zijn die beter bij je passen, bijvoorbeeld voor leerlingen met dyslexie.

“Ik heb een fijne les tijd gehad bij Linda. Het was altijd gezellig maar nog belangrijker, ze is duidelijk maar stelt je ook op je gemak! Fouten maken geen probleem, daar leer je alleen maar van.”

Nataša Djurović

“Fijne lessen gehad bij Linda! Erg flexibel qua tijden en waar je opgehaald en afgezet wordt. In 1 keer geslaagd dankzij deze topper!”

Rozemarijn

“Bij Linda heb ik altijd fijne professionele lessen gehad van beging tot het eind relaxte sfeer en in een keer geslaagd kan het iedereen aanbevelen.”

Jolanda Willemsen

“Jaren geleden heb ik rijlessen van Linda gehad en vindt dat ze het heel duidelijk en op een fijne manier kan uitleggen waardoor ik met alles in 1x ben geslaagd! Het was ook altijd super gezellig! Zeker een aanrader mensen! “

Diana Djurović

Schrijf je in BIJ Rijopleiding Linda!

Schijf je in